Facebook Para Kazanma Yöntemleri

  Hiç yorum yok
Selamlar dostlar, sosyal medya blogumuzda bugünün makale konusu Facebook Para Kazanma Yöntemleri. En büyük sosyal mecralardan biri olan Facebook'da para kazanmak mümkündür.

İNSTAGRAM TAKİPÇİ KASMAK
YOUTUBE 1000 İZLENMEYE KAÇ PARA VERİYOR


En büyük sosyal mecralardan biri olan Facebook, son zamanlarda popülerliğini biraz kaybetmiş olsa da yaşı 30-65 arası olan kullanıcıların gözde mecrası olmaya devam ediyor. Bu popülerlik sayesinde Facebook'dan para kazanmak da mümkün oluyor. Şimdi bizde Facebook'dan hangi yöntemlerle para kazanılacağını anlatmaya çalışacağız.

Öncelikle büyük bir Facebook sayfanız varsa bu sayfaya reklam vs. alabilirsiniz. Bence en karlı para kazanma yöntemi budur. Eğer büyük bir sayfanız yoksa, satın alabilirsiniz veya uzun uğraşlar sonucu kendiniz baştan yaratabilirsiniz.

İkinci yöntem için büyük bir Facebook grubuna ihtiyacınız var. Eğer büyük bir grubunuz varsa, bu gruba reklam alabilirsiniz. Veya başka bir yöntem olarak ise şunu söyleyebilirim, link kısaltma sitelerinden linkler kısaltıp o şekilde para kazanabilirsiniz. 1000 link tıklamasına ortalama 20-30 tl kazanabilirsiniz.

Bir diğer yöntem ise Facebook'un yeni getirdiği sistem olan para kazanma sistemidir. Bu sisteme göre paylaştığını videolara gelen izlenmelerden ve Facebook sayfa istatistiklerine göre para kazanmaktır.

Facebook'ta bu yöntemlerle para kazanabilirsiniz. Popülerliğini yitirmiş olsa bile kullanıcılarına para kazandırmaya devam ediyorlar.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder