İnstagram Takipçi Kasmanın Püf Noktaları

  1 yorum
İnstagram, en büyük sosyal medya sitelerinden biridir. Ve burada büyük bir sayfa sahibi olmak altın değerinde bir durumdur. Büyük bir sayfa sahibi olmak için İnstagram takipçi kasmanın püf noktalarını sizler için anlatacağız. Bu püf noktalara uyarak sizde sayfanızı büyütüp instagramdan gelir elde edebilirsiniz.


Bu püf noktalardan ilki hastagh kullanımı. Eğer düzgün ve az sayıda hastagh kullanırsanız aramalarda üst sıralara çıkabilir ve daha fazla kişiye ulaşarak takipçi sayınızı arttırabilirsiniz. Hastagh kullanımı keşfete düşmeyi sağlar ve bir sayfayı büyütmenin en önemli yollarından biriside hatta en önemlisi keşfete düşmektir. Bu yüzden size en çok yararı getirecek, sizle en alakalı ve maximum 5-6 tane olacak şekilde hastagh kullanırsanız keşfete düşmeniz kolaylaşacaktır.

Bir diğer püf nokta ise karşılıklı reklam yapmaktır. Takipçi bakımından aynı ancak içerik bakımından farklı sayfa sahipleriyle iletişim kurarak onlara ücretsiz bir şekilde karşılıklı reklam yapmayı teklif edebilirsiniz. Bu sayede hem onun takipçileri hemde sizin takipçileriniz onun sayfasına gidecektir. Ücretsiz bir şekilde yapmanızda bunun bir artısıdır.

Diğer yöntem ise bot beğeni, izlenme, yorum vs almak. Bu bot olayında takipçi işi pek işe yaramıyor ama beğeni, yorum, izlenme alarak istatistiklerinizi arttırabilir ve keşfete düşmenizi kolaylaştırabilirsiniz.

Püf noktalarımız bu kadardı umarım bu instagram takipçi kasmanın püf noktaları konumuz işinize yaramıştır. 

1 yorum :