Twitter'dan Nasıl Para Kazanılır ?

  2 yorum
Selamlar, bu makalemizde çeşitli yollar ile Twitter'dan Nasıl Para Kazanılır konusunu anlatacağız. Umarım sizler için faydası olur ve bol bol kazanç sağlarsınız.

İNSTAGRAM'DAN NASIL PARA KAZANILIR
YOUTUBE'DAN NASIL PARA KAZANILIR


Öncelikle twitter en çok kullanılan sosyal mecralardan birisidir. Tabi ki bu popülerlik oradan para kazanmamızı da sağlıyor. Twitter'dan para kazanmak için bir çok farklı yöntem vardır. Bizde bugün bu yöntemlerden bahsedip sizlerin Twitter'dan para kazanmanızı sağlamaya çalışacağız.

İlk yöntem tabi ki, çok popüler ve bilinen bir hesabın yöneticisi ve sahibi olmaktır. Eğer çok göz önünde ve herkesin bildiği aktif bir sayfanız varsa bu sayfadan hiçbir şey yapmadan para kazanabilirsiniz. Reklam yaptırmak isteyen markalar zaten sizi bulacaktır ve iletişime geçecektir. Ancak şöyle bir durumda olabilir, sayfanız vardır ancak yukarıda belirttiğim gibi çok büyük ve aktif değildir. O zamanda markalar size gelmez ancak siz markalara mail atarak onlardan reklam alabilirsiniz. Ancak biraz peşlerinden koşmak ve sayfanızı iyi pazarlamanız gerekmektedir.

Bir diğer yöntem ise kısaltılmış link paylaşımıdır. Bu yöntemle biraz daha fazla uğraşıp günlük harçlıklarınızı çıkarabilirsiniz. Bu link işinde en büyük paya sahip olan şey ifşa ve xyz işleridir. Böyle bir sayfa açıp videonun belli bir kısmını ekleyip, devamını izlemeleri için linke tıklatabilirsiniz. 1000 tıklama başı yaklaşık 20-40 tl para kazanabilirsiniz. Eğer kendinizi bu işe adar ve zamanınızın çoğunu harcarsanız ve büyük bir sayfa oluşturabilirseniz günlük 1000 tlye bile çıkabilirsiniz. Tabi ki bu yöntemde oldukça fazla uğraşmak gerekiyor.

Twitter'dan para kazanma konusu bu kadardı. Diğer sosyal mecralara göre daha kısıtlı para kazanma yöntemleri olsa da, yeteri kadar uğraşırsanız güzel gelirler elde edebilirsiniz. 

2 yorum :