Youtube 1000 Aboneye Ulaşma Taktikleri

  Hiç yorum yok
Youtube'da para kazanma özelliğini aktif etmek için yeni bir özellik var. Bu özellik yüzünden Youtube'da 1000 aboneyi geçmeniz lazım. Ve ayriyeten 4000 saat izlenmeyi de geçmeniz gerekmekte. İşte bizde bu makalemizde Youtube 1000 aboneye ulaşma taktiklerinden bahsedeceğiz.

YOUTUBE'DA ABONE KASMA YÖNTEMLERİ
TWİTTER'DAN NASIL PARA KAZANILIR ? 
YOUTUBE'DAN NASIL PARA KAZANILIR ?
İNSTAGRAM'DAN NASIL PARA KAZANILIR ?

youtube abone kasmak
1000 abone kasma taktikleri

1000 aboneye ulaşmak
için birçok farklı yöntem var diyebiliriz. Bunlardan ilki özgün videolar çekerek, emek vererek, sabırlı bir şekilde bekleyerek Youtube'un sizi önerilen videolara taşımasıdır. Önerilen videolara çıktıktan sonra sizi izleyen kişi sayısı artacaktır. Bu izleyen kişilerde eğer kanalınızı ve videolarınızı beğenirlerse abone olacaktır. Bu şekilde abone kasmanız için çok sabırlı olmanız gerekmektedir.

Bir diğer yönteme geçecek olursak, Facebook'da ki YouTube Dayanışma gruplarına katılmak. Bu gruplarda karşılıklı şekilde abone kasarak 1000 aboneye hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Ancak bu aboneler sizin izleyiciniz olmayacaktır, sadece takip etmek için takip eden kişiler olacaktır. O yüzden aboneniz artsa bile izlenmeleriniz artmayacaktır.

Bir diğer yönteme gelecek olursak , bu yöntem ise bot abone atmaktır. Ancak YouTube'un son güncellemelerinden sonra bu abonelerin çoğu silinmektedir ve paranızın çoğu boşa gitmektedir. Ve ilerde kanalınız geliştikten ve büyüdükten sonra Youtube'un sorun çıkarma ihtimali çok yüksek. O yüzden bu yöntemi kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Peki bu 3 yöntemden senin en çok önerdiğin taktik hangisidir derseniz. Bence en doğalı ve mantıklısı ilk başta söylediğim YouTube'da önerilenlere çıkmak. İkinci olarak ise eğer izlenmek önemli değil, onu bir şekilde halledebilirim diyorsanız Youtube gruplarında karşılıklı şekilde abone kasmaktır.

Bu makalemizde bu kadardı, Youtube 1000 aboneye ulaşma taktiklerini sizler için derledik. Umarım bu makale işinize yaramıştır.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder