Youtube 1000 İzlenmeye Kaç Para Veriyor ?

  Hiç yorum yok
Selamlar, son zamanlarda ülkemizdeki youtuber sayısı hızlı bir şekilde artıyor ve her 10 kişiden biri youtuber oldu diyebiliriz. İnsanlar neden youtuber olmak istiyor, tabi ki de ün ve para için. Özellikle de para kazanmak için bu sektör bu kadar büyüdü. En çok merak edilen 1000 izlenmeye kaç para veriyor sorusuna bu makale ile cevap veriyoruz.


Bizim elimizdeki verilere göre Youtube Türkiye'de 1 milyon izlenmeye ortalama olarak 2 bin tl kazanılmakta. Elimizdeki bu veriye bakarak 1000 izlenmede ne kadar para kazanılabileceğini bulabilir. Yani kısacası 1000 izlenmeye 2 tl gibi bir rakam kazanılıyor. Bu değer diğer ülkelere göre düşük kalsa da, önceki yıllara göre artmış durumda.

Sizde ilgilendiğiniz alanda youtube kanalı açarak, 1000 izlenmeye 2 tl kazanabilirsiniz. Tabi ilk başta videolarınızı belki sadece siz izlersiniz ancak, düzenli bir şekilde içerik üretmeye devam ederseniz Youtube illaki bir gün sizi keşfedecek ve sizi önerilen videolara ekleyecektir. Önerilen videolara eklendikten sonrada eğer videolarınız güzel ise güzel aboneler ve paralar kazanabilirsiniz.

Bu makalede bu kadardı, umarım merakınız gitmiştir ve işinize yaramıştır bu makale. Diğer makalelerde görüşmek üzere.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder