Youtube'da Abone Kasma Yöntemleri

  1 yorum
Selamlar, bu makalemizde Youtube'da Abone Kasma Yöntemlerinden bahsedeceğim. Daha önce kendi edindiğim bilgileri sizlerle paylaşarak faydalı bir iş yapmaya çalışacağım.

İNSTAGRAM'DAN NASIL PARA KAZANILIR
YOUTUBE'DAN NASIL PARA KAZANILIR
TWİTTER'DAN NASIL PARA KAZANILIR


Youtube'da abone kasmak eskisine göre artık daha basit çünkü Youtube'u kullanan kullanıcı sayısı son zamanlarda hızlı bir şekilde artış gösteriyor. Bu sayede de abone kasmanız daha rahat olacaktır.

Bu işin ilk kurallarından biri hatta en başta geleni Özgün olmaktır. Eğer özgün olursanız eninde sonunda kanalınız yükselişe geçecektir. Telif hakkına dikkat ederek ve kopya videolar üretmeyerek başarıyı geç de olsa yakalayacaksınız.

Youtube'da abone kasmanın en iyi ve hızlı yolu, o an Youtube Türkiye'de popüler olan video konseptlerini çekmektir. Mesela siz video atacağınız zaman trendlerde ve en çok izlenen videolar arasında gülmeme challenge varsa sizde o içeriği çekerek önerilenler kısmına çıkabilirsiniz. Maalesef Youtube özgün içeriklere pek fazla değer vermediği için bu tarz içerikler çekerek önerilen videolara çıkabilirsiniz.

Önerilen videolara çıktıktan sonra insanlar sizin videolarınızı izlemeye başlayacaklar ve beğenirlerse kanalınıza abone olacaklar. Bu yüzden çektiğiniz videoları elinizden geldiğince kaliteli çekmelisiniz ki insanlar videoları beğensinler ve abone olsunlar.

Youtube abone kasmak için bir diğer yöntem kanal filigranı eklemek. Videolarda sağ altta gördüğünüz küçük kare fotoğrafa kanal filigranı denir. Bu filigrana tıkladığınız zaman kanala abone ol butonu çıkar. Bu şekilde de abone çekebilirsiniz.

Youtube abone kasmak için bir diğer ve bence en etkili yöntem ise videolarda ilk başta kanalımıza abone olun demek. Çünkü direkt siz söylediğiniz için insanlar abone olacaktır. Çoğu büyük youtuberın da bu yöntemi defalarca yaptığını görüyorsunuzdur.

Bu makalemizde bu kadardı. Diğer makalelerde görüşmek üzere.


1 yorum :