İnstagram'dan Nasıl Para Kazanılır ?

  Hiç yorum yok
Merhabalar, bu makalemizde instagram'dan nasıl para kazanılır ? para kazanmanın ne tür yolları vardır? gibi sorularınıza yanıt vereceğiz.

instagram para kazanmak
instagram para kazanma

Öncelikle instagram, son zamanlarda en çok kullanılan sosyal bir mecradır. Ve bu mecradan bir çok insan evine ekmek götürmekte, yaşamını devam ettirmektedir. Şimdi size instagram üzerinden nasıl para kazanabileceğinizi anlatmaya çalışacağım. Umarım başarılı bir makale olur ve işinize yarar.

Öncelikle instagram üzerinden para kazanmanın birden fazla yolu olduğunu unutmamak gerekir. Bu yolların en başında, herkesinde aklına geldiği gibi büyük bir instagram hesabının sahibi olup reklam alarak para kazanmak var. Ancak bu yöntem çok popüler olsa da, oldukça fazla zaman ve para ihtiyacınız olacaktır.

O yüzden size daha az maliyetle para kazanabileceğiniz bir iş fikri vereceğim. Bu iş fikri; takipçi, beğeni, izlenme gibi şeyleri satarak gelir elde etmekten geçiyor. Bu iş fikrinden para kazanmak için öncelikle bir web sitesine ihtiyacınız olacaktır. Bu web siteyi 100-150 tl gibi bir ücrete açtırabilirsiniz. Tabi ki sadece bu web siteyi açarak olay bitmiyor. Kendinize müşteri bulmanız gerekiyor. Müşteriyi de reklam ile bulabiliriz. Benim size önerdiğim reklam türü ise google adwords.
Google'a reklam vererek potansiyel müşterileri toplayabilirsiniz. Ve kar oranı %100 e ulaşan fiyatlardan satabilirsiniz. Şimdi farklı bir iş fikrine geçelim.

Bu iş fikrinde ise özellikle deneyiminiz olması lazım. Bu deneyim sayesinde şahıslara veya şirketlere sosyal medya konusunda yardımcı olarak danışmanlık verebilirsiniz. Bu danışmanlık için lazım olan şey ise kendinizi tanıtmanız için bir website veya bir instagram hesabıdır, veya ikisi de aynı anda olabilir ve bu tabi ki daha iyi olacaktır. İnstagram üzerinden bu şekilde de gelir elde edebilirsiniz.

Bu dediğimiz yöntemlerle instagram üzerinden gelir elde edebilir ve evinizi geçindirebilir veya harçlık kazanabilirsiniz.

Umarım bu makale azda olsa işinize yaramıştır. Daha farklı kazanç şekilleri var ancak onlar çok detay gerektirdiğinden dolayı ben genel olarak bahsetmek istedim. Eğer istek olursa diğer kazanç şekillerini de farklı makalelerimizde anlatabiliriz. 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder